Microsoft Dynamics Job Openings


Microsoft Dynamics Forums Homepage

Forum Home Forum Home > Microsoft Dynamics SL (Solomon) > SL - Installation and Administration
  New Posts New Posts RSS Feed - Dynamics 7.0 error 10232 even after SP1
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


Dynamics 7.0 error 10232 even after SP1

 Post Reply Post Reply
Author
Message
RichK View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: February 06 2008
Status: Offline
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RichK Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Dynamics 7.0 error 10232 even after SP1
    Posted: May 14 2008 at 12:11pm
User is receiving error 10232 assertion failure
 
  • System message 10232
  • Assetion Failure!
  • File: sqlapi.cpp
  • Line: 1110
  • Expression: (*pcursor >0) AND (*pcursor<=MAXCURSORS)
 
 
when trying to post receipt batches in Dynamics 7.0 with SP1 applied.
Only reference in kb is to a fix that was superseded by SP1.
 
Since my boss and I can post the batches, but the purchasing manager can't, we assume it's a rights issue. But I've allowed him full rights to every item in every module in an effort to track this one down. Alas, we're still having to post batches for purchasing...
Anyone have ideas / experience in fixing this one?
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
jhunter77082 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: August 15 2006
Location: United States
Status: Offline
Points: 237
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jhunter77082 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: May 17 2008 at 2:56pm

Does the user have a customization on the screen?  Or are there conflicting customizations?  I would have the user try to run the process in STANDARD mode (select Customize / Select Level / choose Standard).  If this works... you have a customization issue. 

Back to Top
howardl View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: February 06 2012
Location: HK
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote howardl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: April 30 2012 at 1:21am
Even running in standard mode, same error message is still received.
 
Does anybody know what would this error refer to? Thanks!
Back to Top
david View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: July 11 2009
Location: Melbourne
Status: Offline
Points: 46
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote david Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: May 06 2012 at 7:20pm
Howard, we are a SL USER (not vendor) and we're running SL6.5 SP2, and we get so many of these 10232 errors DAILY, we've given up trying to solve it.


Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down


Copyright 2013 microsoftdynamicsforums.com. All rights reserved. MicrosoftDynamicsForums.com is an independent non-Microsoft website.
Email: contact AT microsoftdynamicsforums DOT com