Microsoft Dynamics Forums Homepage

Forum Home Forum Home > Microsoft Dynamics SL (Solomon) > SL - Installation and Administration
  New Posts New Posts RSS Feed - SL 65 SP 2 Workstation Installation
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


SL 65 SP 2 Workstation Installation

 Post Reply Post Reply
Author
Message
arifin_ts View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: March 12 2008
Location: Jakarta
Status: Offline
Points: 104
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote arifin_ts Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: SL 65 SP 2 Workstation Installation
    Posted: August 07 2008 at 7:48pm
Hi All,
 
I'm installing workstation on SL 65 SP 2.
I have a problem when I login as non Administrator user in client's computer.
For the first time, when I opened the customized screen, the screen was good, but the problem came when I opened it for the second time. I have message "Cannot find project or library", and there's a cursor to "trim" function.
It seems problem on trim function. I have already deleted the swimapi.kpr on APC folder, and the screen was good again, but problem above came again in the second time I opened the customized screen.
 
This problem was happened on all customized screens and in non administrator local computer (no problem with Solomon's user login). I have tested it on 3 local computer and gave me the same result.
I also have already given the full trust to solomon and WINNT folder.
 
Did I miss something?
Thanks and Regards,
-== Afin Technosoft ==-
http://technosoft.co.id/
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down


Copyright 2013 microsoftdynamicsforums.com. All rights reserved. MicrosoftDynamicsForums.com is an independent non-Microsoft website.
Email: contact AT microsoftdynamicsforums DOT com