Microsoft Dynamics Forums Homepage

Forum Home Forum Home > Microsoft Dynamics CRM > CRM - Installation and Upgrade Issue
  New Posts New Posts RSS Feed - Deployment Manager error - "domain doesn't exist"
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


Deployment Manager error - "domain doesn't exist"

 Post Reply Post Reply
Author
Message
alistair View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: November 17 2012
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote alistair Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Deployment Manager error - "domain doesn't exist"
    Posted: November 17 2012 at 8:52am
I've been asked to take over CRM 2011 development from a recently-departed developer (erm as in departed the company!) I have no CRM 2011 experience of course. :)

When I try to run Deployment Manager, it comes up with an error "can't load snap-in" because "specified domain can't be contacted".

http://i.imgur.com/ugPm4.gif

I have added the domain to HOSTS, ie: 127.0.0.1 my.domain.com. However I assume it was working before so he must have used it without having to do that.

Can anyone suggest things to try/check to get deployment manager running? Many thanks!

Note: It's running in a VM (there's a production VM and this development VM). The VM itself is running ok, has access to the internet and I can RD into it. 
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down


Copyright 2013 microsoftdynamicsforums.com. All rights reserved. MicrosoftDynamicsForums.com is an independent non-Microsoft website.
Email: contact AT microsoftdynamicsforums DOT com