Microsoft Dynamics Forums Homepage

Forum Home Forum Home > Microsoft Dynamics CRM > CRM - Installation and Upgrade Issue
  New Posts New Posts RSS Feed - Authentication issue in CRM2011
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


Authentication issue in CRM2011

 Post Reply Post Reply
Author
Message
SeanSmith1999 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: May 31 2013
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SeanSmith1999 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Authentication issue in CRM2011
    Posted: May 31 2013 at 11:21am
We recently upgraded to CRM 2011 and are now having an issue with authentication under certain circumstances.
 
Our system is configured for IFD and internally we use the Outlook client with no problems.  When connecting with the Outlook client, users are not asked to enter a username/password; the current windows domain credentials are used, as expected.
 
However, if someone sends me an e-mail with a link to an entity in CRM and I click that link, I get sent to a page where I am required to enter my domain\username and password before I can see the content. Before our upgrade (when using 4.0), this did not happen. 
 
So my question is: why, when I'm working in an authenticated environment, am I being asked to re-authenticate when I click a link to CRM?  And how to I stop this from happening?
 
I realize there probably isn't enough detail in this post, but I'm not sure what info you would need to answer this question, so ask away and I'll try to provide.
 
Thanks!
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down


Copyright 2013 microsoftdynamicsforums.com. All rights reserved. MicrosoftDynamicsForums.com is an independent non-Microsoft website.
Email: contact AT microsoftdynamicsforums DOT com